Božić i božićni praznici, zapravo cijeli prosinac, za mnoge je najljepše razdoblje u godini. Kako bi ovo razdoblje proteklo baš onako kako treba, pripreme za isti počinju već u studenom kada mnogi počinju prelistavati kataloge s umjetnim božićnim drvcima i raznim drugim božićnim ukrasima te dekoracijama. 

Kada govorimo o božićnim drvcima, sve popularnija su umjetna, koja su višegodišnja pa su i financijski isplativija od prirodnih, a ujedno su i bolje ekološko rješenje zbog čega se na njih odlučuje sve veći broj ljudi.

Ogroman izbor u trgovinama s božićnim ukrasima

S obzirom na razvoj i ekspanziju umjetnih božićnih drvaca napravljenih od PVC folija, izbor u trgovinama i web shopovima je ogroman. Tako možete birati između zelenih modela koja danas izgledaju gotovo kao prirodna drvca, a i možete kupiti snježno božićno drvce. To je ono koje podsjeća na drvce na koje je pao snijeg. 

Snježno božićno drvce
Snježno božićno drvce ukrasiti s božićnima ukrasima u zlatnoj ili u kombinaciji bijelo-srebro kao što najavljuju trendovi.

Snježna božićna drvca odličan su izbor za sve one koji svoj božićni ambijent žele upotpuniti doživljajem snijega i snježnih radosti jer izdaleka zaista izgledaju realistično i predivno.

Dekoracija snježnih drvaca

Osim što svojim izgledom doprinose zimskoj božićnoj idili, snježna božićna drvca odličan su izbor i za dekoriranje. Naime, svojom bojom i izgledom predstavljaju odličnu podlogu za različite boje i uzorke božićnih ukrasa i dekoracija.

Kako ukrasiti bijelo snježne božićno drvce

Posebno dobro slažu se s crvenim detaljima koji su na njihovoj bjeličastoj podlozi još uočljiviji i efektniji. Isto tako, unatoč suprotnim mišljenjima, odlično se slažu i s bijelim te zlatnim detaljima.

Veličina drvca po vašoj mjeri

Kao i kod zelenih umjetnih i snježna božićna drvca dolaze u različitim izvedbama. Sve njih karakteriziraju duge plastične iglice na granama napravljene od PVC folije koje izgledaju vrlo realistično, a njihova visina ovisi samo o vašem izboru.

Danas tako na tržištu možemo pronaći modele u dimenzijama prikladnim za sve veličine životnih prostora, a neke od najčešćih dimenzija su:

  • 80 cm
  • 100 cm
  • 120 cm
  • 150 cm
  • 180 cm
  • 200 cm
  • 250 cm

Svi modeli dolaze i s pripadajućim postoljem, ovisno o njihovoj visini i težini pa ih je vrlo jednostavno postaviti u stabilan položaj u željenom prostoru. S obzirom na vaše želje i prostorne mogućnosti izaberite idealno snježno božićno drvce koje će krasiti vaš životni prostor i doprinijeti širenju veselog božićnog duha. A upravo to je ono što svi očekuju u to vrijeme.

Iz iste kategorije: