Planiranje i kupnja LED auto žarulja

Pri kupnji LED žarulja za auto, svakako napravite dobar plan oko toga što sve želite zamijeniti u automobilu te kakve su žarulje za to potrebne. Primjerice, želite li klasične halogene žarulje zamijeniti u one LED varijante, pripazite da kupite ispravan model, kao što su H7 LED žarulje.

Ovaj posao može biti nezgodan, s obzirom da je nekada teško pronaći točan standard po kojemu je žarulja za auto napravljena, ali će vas spasiti trošenja novca na one koje vam ne odgovaraju. Provjerite trgovine autodijelovima te se informirajte o kupnji i online, kako biste imali što više informacija o različitim proizvođačima. Na kraju, imajte na umu i da možda sami nećete moći zamijeniti sve žarulje, pa se pripremite i na posjet automehaničaru.

H7 LED žarulje za auto

Želite li svoj stari auto malo unaprijediti, onda su H7 LED žarulje za auto savršeno rješenje za vas, naravno u slučaju da su kompatibilne. Konstruirane tako da zamijene stare halogene žarulje u autu, H7 LED automobilske žarulje nalaze se u posebno osmišljenom kućištu od aluminija koje olakšava hlađenje žarulje. 

Životni vijek im je preko 50 tisuća sati rada, što znači da ih nećete morati mijenjati godinama. Za razliku od klasičnih halogenih žarulja, nude i brojne prednosti:

  • Jače osvjetljenje
  • Dugi vijek trajanja
  • Osvjetljenost i s lijeve i desne strane automobila

Sve u svemu, LED žarulje na automobilima, bile to H7, H1, H4 ili neke druge sve se više nameću kao novi standard rasvjete u automobilskom svijetu.

Iz iste kategorije: