Makeup Revolution relativno je nov brand u svijetu kozmetike i mnoge žene nisu upoznate sa njime. Većinom se Revolution kozmetika može pronaći u internet trgovinama, pa je ovaj brend najpopularniji kod mlađih pripadnica ljepšeg spola. Glavna značajka koja ga izdvaja od mora drugih popularnih kozmetičkih brendova je odlična cijena i kvaliteta proizvoda.

Kozmetika Makeup Revolution orijentirana je na žarke boje i makeup koji nikoga neće ostaviti ravnodušni. Ako ste fan upečatljivih šminki, zasigurno biste trebali pogledati njihovu kolekciju. Kroz ovaj tekst ćemo vas upoznati s nekim najpopularnijim proizvodima i uputiti vas gdje ih možete sigurno naručiti.

Makeup Revolution šminka

Makeup Revolution šminka izdvaja se od mnogih drugih brendova s prepoznatljivim paletama. Većina poznatih marki prati trendove i dostupna je u klasičnim bojama, dok Revolution palete boja nude širok spektar boja s kojima ćete potpuno moći izraziti svoju kreativnost.

Makeup Revolution šminka
Makeup Revolution šminka

Revolution kozmetika dokazati će vam da vrhunska šminka ne mora koštati previše i oduševiti će vas s kvalitetom i dugotrajnosti svojih proizvoda. Neki od najpoznatijih proizvoda Revolution su:

  • palete sjenila
  • ruževi za usne
  • puderi
  • dodatci za šminkanje

Svi proizvodi ove kozmetike mogu se pohvaliti i dugotrajnosti, tako da možete zaboraviti na razmazivanje šminke ili potrebe za popravljanjem svakih sat vremena u WC-u! 

Revolution kozmetika koja budi maštu

Glavni cilj proizvoda Revolution kozmetike je probuditi maštu kod žena i potaknuti ih da budu ono što žele biti. Upravo zbog toga ćete obožavati ove proizvode, a pogotovo palete sjenila. Razne palete sjenila s mnoštvom boja probuditi će u vama maštu i potaknuti vas na razigran i upečatljiv makeup.

Makeup Revolution paleta sjenila
Makeup Revolution paleta sjenila

Makeup Revolution paleta sjenila košta oko 15€, a ovisno o modelu može doći i sa 27 boja sjenila.  Od tematskih paleta koje su fokusirane na razne nijanse određene boje, pa sve do paleta sa šarolikim bojama, kupnjom sigurno nećete pogriješiti.

Također pročitajte članak pod naslovomSve češća upotrebna koloidnog zlata“. Naime koloidno zlato vrlo je često korišteno u kozmetici i kozmetičkim preparatima za njegu zrelije kože.

Revolution adventski kalendar

Ako želite prigodno darivati ljepšu polovicu ili sebi želite priuštiti dozu iznenađenja, Revolution adventski kalendar je odličan odabir. 25 pomno odabranih Makeup Revolution proizvoda u jednom!

Ovaj kalendar učiniti će odbrojavanje dana do Božića zabavnim i iznenađujućim, a svaki dan donosi vam novi proizvod koji će vam omogućiti kvalitetnije šminkanje.

Pink Panda web trgovina

Makeup Revolution proizvodi i razni drugi kvalitetni brendovi za šminku dostupni su u Pink Panda web trgovini po odličnim cijenama. Sve što je potrebno je pronaći odlične kozmetičke proizvode, dodati ih u košaricu i izvršiti narudžbu. Nakon nekoliko dana narudžba će biti dostavljena na kućnu adresu i možete krenuti sa šminkanjem!

Kozmetička kirurgija - povećanje grudi

Popravite nedostatke na tijelu kozmetičkom kirurgijom

Živimo u vremenu kada je izgled mnogima postao vrlo bitan i mnogi su zbog izgleda spremni na puno toga. Nekada su se ljudi u kirurške zahvate upuštali samo kada su imali neki veći problem, a danas mnogima nije problem „ići pod nož“ čak i za neke sitne korekcije. Zbog toga kozmetička kirurgija doživljava svoj procvat i pojavljuje se sve više mjesta na kojima možete dobiti takvu uslugu.

Iz iste kategorije: