Tetoviranje je postalo sve popularniji trend u svijetu i sve više prihvatljivo u društvu. Mnogi ljudi odlučuju se na tetoviranje i ocrtavanje vlastitog tijela. Budući da će se tetovaža cijeli život nalaziti na vašem tijelu, potrebna je redovna briga o njoj, kako bi bila što ljepša i nakon dugo godina. Lux Factor krema za njegu tetovaža učinit će ju blistavom i ojačati njene boje. Već nakon prvog tretmana tetovaže s ovom kremom vidjet ćete rezultate, a kako ova krema za njegu tetovaže djeluje, koji su njeni sastojci i zbog čega biste je trebali koristiti donosimo u daljnjem tekstu.

Lux Factor krema za njegu tetovaže

Nakon što ste se tetovirali, prva dva tjedna morate posebno brinuti o tetovaži. Oni su ključni za zacjeljivanje tetovaže i što kvalitetnije primanje boje u kožu. Tattoo majstori će vam reći najbolji način brige za tetovažu nakon što vas tetoviraju, a nakon što ona zacijeli veoma je važno da je održavate što blistavijom.

Lux Factor krema za njegu tetovaže

Tu će vam pomoći Nano Shock krema za njegu tetovaže, koja sadrži patentiranu formulu i sastojke koji će kraljevski njegovati tetovažu. Ona je prigodna za sve tipove kože i osim što će ojačati boje na tetovaži, brine se i o koži. 

Sastojci Tattoo Nano Shock kreme

Odlična formula i kvalitetni sastojci su ključ za dugotrajnu i blistavu tetovažu. Ovo je prva krema koja sadrži snažan antioksidans polidatin, koji smanjuje upalu i jača prirodni obrambeni mehanizam kože. Štiti tetovažu od raznih negativnih vanjskih utjecaja, poput prejakog sunca.

Shea maslac je još jedan veoma bitan sastojak kojim se Lux Factor krema za njegu tetovaže može pohvaliti. On će se pobrinuti da hidratizira kožu i regenerira ranjene stanice. Kakao maslac omekšava kožu i štiti je od sunca, bademovo ulje ima niz vitamina koji štite kosu, a vazelin će pomoći trajnoj zaštititi tetovaže. Svi ovi sastojci u kombinaciji pobrinut će se za vašu tetovažu i njen dugotrajan, lijep izgled. 

Upotreba Nano Shock kreme za tetovaže

Kremu počnite koristiti kada tetovaža zacijeli, ne prije od 3 tjedna nakon tetoviranja. Korištenje kreme je veoma jednostavno, a preporučuje se mazanje tetovaže jednom do dva puta dnevno. Prije korištenja kreme tetovažu očistite s mlakom vodom, te osušite laganim tapkanjem s ručnikom.

Uzmite dovoljnu količinu kreme s prstom i lagano je umasirajte u tetovažu, te pričekajte da se krema upije. Kremu možete kupiti na online trgovini Lux Factor, gdje se za kupnju dvije ili tri kreme ostvaruje odličan popust, te poklon kod kupovine. Pružite vašoj tetovaži brigu kakvu zaslužuje!

Želite li sniziti kolesterol i krvni tlak? Onda si pročitajte članak sa naslovom “U pomoć vašoj probavi pristižu probiotici“.

Iz iste kategorije: