Trendovi kupnje na internetu u porastu su iz godine u godinu, te je danas neophodno imati i ponudu artikala iz trgovine online. Tako možete proširiti svoje poslovanje na druge lokacije diljem zemlje i povećati prodajne rezultate. Kroz vaš plan dizajna i želje može se stvoriti internet trgovina od strane profesionalaca, koja će biti veoma jednostavna za korištenje i preko koje možete znatno povećati profit. 

Plan izrade profesionalne internet trgovine

Prije same izrade, veoma je bitno da se firma koja će izrađivati web trgovinu upozna s vašim poslovanjem, te da im ukratko predstavite vaše želje oko predstavljanja online. Prema tome može se detaljno isplanirati kvalitetna internet trgovina, koja je temelj za prodaju putem interneta. Edsolution.si temeljito će proći kroz cijelu izradu trgovine, od stvaranja slike trgovine i prijedloga dizajna, sve do samog kodiranja i postavljanja trgovine online. Također, nakon kreiranja trgovine, bit će vam od pomoći i za sve daljnje upite ili savjete o poboljšanjima.

Što bi internet trgovina trebala imati?

Postoje neke stvari koje su neophodne da bi internet trgovina bila jednostavna za korištenje posjetiteljima i preko kojih se može maksimizirati konverzija posjetitelja. Prva stvar je neograničen broj predmeta. Nikada ne znate hoće li se vaš asortiman povećavati, te je veoma bitno da imate mogućnost jednostavnog dodavanja neograničenog broja artikala. Za povećanje prodaje i mogućnost postavljanja sniženja ili kupona, jednostavno je u sustavu integrirana mogućnost da ih sami izrađujete i dodajete.

Praćenje narudžbi je od presudne važnosti za organizaciju, a internet trgovina mora imati statistiku narudžbi. Postoje još neke stvari koje su neophodne kod kvalitetnih web shopova, a to su kategorije proizvoda i različiti atributi predmeta, te što brža i jednostavnija narudžba proizvoda. Sve to dolazi u paketu s izradom web stranice.

Postupak izrade web trgovine

Prvi korak je smišljanje dizajna i korisničkog iskustva web trgovine. To se radi putem slike koja prikazuje gotovu web stranicu. Nakon što se usklade mišljenja i želje korisnika, kreće se na razvoj slike u kod i kreiranje sustava web stranice. Nakon što se to učini do kraja, internet trgovina se uploada na hosting i dolazi online, te je od tada svi korisnici mogu posjetiti. U slučaju da vam je potrebno nešto izmijeniti ili pak pomoći u vezi marketinga i privlačenja novih korisnika na web stranicu, edsolution.si pomoći će vam i oko toga!

Želiš da tvoje računalo radi brže? Pitaš li se kako se možeš zaštiti od kvara tvrdog diska? Ili možda jednostavno tražiš novi tvrdi SSD disk i želiš dobiti najbolje. Čitaj više …

Iz iste kategorije: