Ljeto nam se bliži, a s njim i vrijeme u kojemu su sandale gotovo pa neizbježan modni dodatak, što zbog ugodnosti, a što zbog mode. Kako biste u ljetnom periodu mogli uživati u udobnim i lijepim sandalama, sada je pravo vrijeme da se zaputite u kupnju.

Trgovine obućom često imaju veliki izbor, pogotovo ženskih modela, a izbor je još veći na proljeće, kada one postaju vrlo tražena ženska obuća.

Ženske sandale

Najbolje za vaša stopala

Iako je u ljetnom periodu manje bolje, kada birate ženske sandale nemojte se povesti ovim geslom. Vaše sandale prije svega moraju biti udobne, a kako vas noge u njima ne bi boljele nakon nekoliko minuta dobro je uložiti u sandale s dobrim potplatom. 

Tanki potplati nisu dobri za vaša stopala, jer neće dobro amortizirati udarce svakog koraka, pa će vas stopala i noge brzo početi boljeti, pogotovo ako hodate po tvrdom terenu poput:

  • Kamena
  • Asfalta
  • Betona

Stoga potražite ženske sandale koje imaju deblji potplat, pogotovo ako je on napravljen od materijala koji nisu jako tvrdi, kako bi svaki korak bio mek i ugodan.

Dobra podrška za stopala i noge

Kod kupnje sandala također je važno znati kada ih planirate koristiti. Sandale u kojima idete na duge šetnje, turističke ture i slične pohode koji zahtijevaju mnogo hodanja moraju biti udobne i vašem stopalu pružiti mnogo potpore. S druge strane, sandale za plažu mogu biti jednostavne, jer im je glavna uloga da spriječe neugodne kamenčiće da bodu vaša stopala. 

Stopala, pogotovo tijekom ljetnih mjeseci, mogu nateknuti ako mnogo hodate, pa je veoma važno da vaše obuća nije tijesna i neudobna, kako bi stopalo imalo mjesta za širenje. Stoga kod kupnje sandala imajte na umu kada ćete ih nositi.

Također, ne propustite članak pod naslovom: Sve učestaliji način kupovine obuće online

Moderna i udobna obuća

Ženske sandale mogu se pronaći u nizu različitih modela, što vam kod kupnje ostavlja mnogo opcija. Sandale na potpeticu pogotovo su popularne, jer se mogu nositi uz gotovo sve kombinacije, a daju vam ženstven i moderan izgled.

Ipak, sandale na platformu u posljednjih su nekoliko sezona postale gotovo jednako popularan izbor, jer nude ugodniju i udobniju alternativu modelima na potpeticu. Osim što su stabilnije, one su također sigurnije za nošenje, jer stvaraju manji pritisak na prednji dio stopala. Klasične espadrile na potpeticu još su jedna verzija sandala koje su udobne i stabilne, a savršeno se uklapaju uz ležeran,  ali i uglađen stil.

Cipele Havaianas - japanke

Dašak Brazila uz atraktivne cipele Havaianas

Cipele Havaianas proizvod su brazilskog brenda koje su prepoznatljive po malenoj brazilskoj zastavi koja se nalazi na njima. Cipele ovog brenda, kao i njihove japanke kupcima diljem svijeta donose dašak boje, razigranosti i energičnosti neumornog i dinamičnog Brazila u ljetnim danima.

Iz iste kategorije: