Tipski gumi tepisi za auto su unaprijed prilagođeni standardnim modelima vozila, za razliku od univerzalnih. Oni imaju povišene rubove koji štite područja ispod tepiha od prljavštine. Osim toga, na ovim modelima nalaze se čepovi za pričvršćivanje kako bi se spriječilo klizanje ili zapinjanje za pedale.

Slično kao i univerzalni, i ovakvi modeli su jednostavni za održavanje te se mogu lako očistiti:

  •  Vodom 
  •  Krpom
  • Sredstvom za čišćenje
Gumi tepisi za auto za BMW
Uživajte u čistom i urednom automobilu! Gumeni tepisi su jednostavni za održavanje.

Tipski gumeni tepisi za automobile posebno su dizajnirani za popularne modele vozila i nude praktičnost i zaštitu unutrašnjosti automobila. Visoki rubovi igraju ključnu ulogu u sprječavanju ulaska prljavštine i vlage ispod tepiha, čime se štiti originalni pod automobila od mogućih oštećenja. 

Uz to, čepovi za pričvršćivanje osiguravaju njihovu stabilnost, sprječavajući mogućnost neželjenog pomicanja tijekom vožnje.

Tekstilni tepisi za automobile – elegantna alternativa

Iako su tepisi od gume za automobile vrlo praktični, ako želite da vaše vozilo ima poseban izgled, možete razmotriti tekstilne tepihe s mekom površinom. Automobilski tekstilni tepisi pružaju atraktivan izgled i udobnost, a također su opremljeni protukliznim slojem na donjoj strani. Oni su idealan izbor za one koji traže atraktivnost, a ujedno i jednostavnost održavanja. 

Najbolje pristajanje za vaš automobil! Tepisi od tekstila, izrađeni po mjeri, za besprijekornu zaštitu i estetiku unutrašnjosti vašeg vozila.

Važno je napomenuti da, ukoliko već koristite navlake za sjedala, korito za prtljažnik i zaštitu za branik kako biste spriječili preveliku prljavštinu, tekstilni tepisi za automobile možda nisu najbolji izbor za vas, budući da zahtijevaju malo više pažnje pri održavanju u usporedbi s gumenim. Ipak, ako ste spremni uložiti dodatan napor u održavanje, oni mogu pružiti dodatnu eleganciju i sofisticiranost unutrašnjosti vašeg automobila. Tekstilni tepisi za auto dostupni su u raznim dizajnima, bojama i uzorcima, što vam omogućuje da ih prilagodite vašem stilu i preferencijama. Oni dodaju dodir luksuza i udobnosti prostoru vašeg vozila, istovremeno pružajući zaštitu od manjih oštećenja i prljavštine.

Presvlake za auto

Presvlake za auto kao odličan funkcionalni dodatak

Svaka vožnja automobilom nosi sa sobom jedinstveno iskustvo, bilo da je riječ o svakodnevnom putovanju na posao ili o nezaboravnom dugom putovanju. Kao produžetak naše osobnosti, automobili postaju poput drugog doma, a presvlake za auto mogu pretvoriti unutarnji prostor u pravu oazu udobnosti i stila.

Iz iste kategorije: