Terme, odnosno toplice izrađene na izvorima termalnih voda, često su odredište za sve ljude koji žele godišnji odmor ili produženi vikend provesti odmarajući se, puneći energiju te se kući vratiti sretniji i zdraviji. Ipak, cijene boravka u termama nisu za svačiji džep. Kako bi se tome doskočilo, neke terme u Sloveniji nude parkirališta za kamere, na koja možete doći, parkirati svoj kamper dok u isto vrijeme uživate u svim pogodnostima koje terme nude. 

Uz plaćanje parkinga za kampere, terme uglavnom nude popuste za korištenje njihovih usluga pa tako možete uživati u kupanju u bazenima s termalnom vodom, a na kraju dana se vratiti u poznati krevet i uživati u privatnosti. 

Istražite prije polaska s kamperom u terme

Terme s parkiralištima za kampere su turistička odredišta ili kompleksi koji nude specijalizirana parkirališta ili područja za smještaj kamperskih vozila poput kampera, karavana ili kamp prikolica. Ova parkirališta obično imaju dodatne pogodnosti i usluge prilagođene potrebama kampera kako bi im omogućili ugodan boravak tijekom posjeta termama. 

Ipak, prije nego krenete s kamperom u terme, važno je prije polaska istražiti koje to omogućuju kakve pogodnosti nude, koliko najviše dana možete ostati parkirani i ostale specifikacije. 

Terme s parkiralištima za kampere su turistička odredišta ili kompleksi koji nude specijalizirana parkirališta ili područja za smještaj kamperskih vozila poput kampera, karavana ili kamp prikolica.

Što nude terme s parkiralištima za kampere

Terme s parkiralištima za kampere uglavnom nude različite pogodnosti kako bi se posjetitelji osjećali maksimalno ugodno. Neke od značajki koje nude su:

  • Električni priključci
  • Vodovodni priključci
  • Sanitarni čvorovi
  • Praonica rublja

Neke terme u Sloveniji mogu ponuditi i posebne prikolice koje su opremljene kuhinjom, kupaonicom i spavaćim prostorom. To omogućava kamperima da iznajme takvu prikolicu i u njoj borave tijekom svog boravka u termama.

Cijene parkinga za kampere

Kada se zaputite s kamperom u terme, cijene parkiranja na parkiralištima za kampere mogu varirati ovisno o:

  • Sezoni
  • Duljina boravka
  • Pogodnosti i usluge
  • Lokacija

Cijene će biti veće tijekom ljetnih mjeseci te ukoliko su parkinzi u blizini popularnih atrakcija. Također, možete uštedjeti ukoliko ostajete duže, s obzirom da većina parkirališta nude posebne tarife za tjedno i mjesečno parkiranje, a neki čak i nude popuste za dulje boravke. 

Cijene parkiranja na parkiralištima za kampere u termama obično se objavljuju na web stranicama ili se mogu dobiti izravnim kontaktom s odredištem. Preporučuje se istražiti različite termalne centre i provjeriti njihove cjenike kako biste dobili točne informacije o troškovima parkiranja prije odlaska s kamperom u terme, kako kasnije ne bi bilo iznenađenja.

Iz iste kategorije: