Majice s printom postale su glavna atrakcija danas. Print na majice omogućuje nam da majice ukrasimo logom tvrtke, nekom smiješnom šalom, vlastitim dizajnom ili pak nekom dragom fotografijom. Također nam daje mogućnost da kreiramo zanimljive i korisne personalizirane poklone, koji će zasigurno obradovati svakog primatelja.

Lako ih možete naručiti i putem web trgovina koje uz gotove majice nude i mogućnost personalizacije.

Pametan odabir personaliziranih poklona

Print na majice najčešće se može napraviti u studijima za izradu fotografija ili pak online. Imate li printer u boji također je moguće kupiti i posebne naljepnice na koje možete isprintati željeni motiv i pomoću glačala ga zalijepiti na majicu. 

Kod svih ovih opcija ipak je važno imati na umu da izgled motiva i boja majice uvelike određuju uspješnost tiska na majici. Općenito govoreći, što je majica tamnija, to će na nju teže biti otisnuti print koji se dobro vidi. Uz to, što je boja majice sličnija boji motiva, to će motiv biti teže razaznati.

Odaberite kvalitetu tiskanju na majice

Postoji više načina printa na majice, svaki ima svoje pozitivne i negativne strane. Upravo radi toga, dobro je prije naručivanja provjeriti predloške, ako je to moguće. Čak i ako se radi o malom motivu, poput imena i loga tvrtke, veoma je važno da je print na majice odrađen kvalitetno. 

Treba izbjegavati one koji su vrlo debeli i pomalo plastični, jer oni nisu otporni na pranje na visokim temperaturama i glačanje, a mogu biti i neudobni za nošenje ako su veći.

Poigrajte se maštom i stvorite prekrasne majice

Print na majice omogućuje vam da na majice tiskate bilokakav motiv, od jednostavnih loga i teksta pa sve do fotografija. Upravo iz tog razloga, kada naručujete print na majicu, poigrajte se maštom, i razmislite o tome kako dodatno možete dizajn učiniti zanimljivijim. Koristite se raznim bojama i oblicima, pripazite na poziciju printa i obratite pozornost na njegovu veličinu jer on bi uvijek trebao biti jasan i čitak. Na kraju, razmotrite i to koje boje koristite te koje vam je boje majica, kako ne biste nanosili tisak na majicu koja je iste boje. U svakom slučaju, to je savršen način da stvorite zanimljiv poklon za sebe, druge ili kao poslovni darovi, stoga pustite mašti na volju i zabavite se.

Iz iste kategorije: