Radna odjeća je odlična zaštita za vas i vaše zaposlenike, a uz to i obavezna prema zakonu. Uz to, zaštitna radna odjeća je i odlični način koji će vaše zaposlenike razlikovati od ostalih posjetitelja, jer je ona u bojama firme, s istaknutim logom. Naravno, ovisno o tome u kojoj djelatnosti je vaše poslovanje, ovisi i to koje sve dijelove je potrebno nositi. Osim radne odjeće, kod nekih djelatnosti obavezna je i zaštitna kaciga i mnoge druge stvari.

Radna odjeća je zakonom propisana

Prema zakonu o zaštiti na radu, propisano je da je radna odjeća obavezna za nošenje u:

  • brodogradilištima
  • na gradilištu
  • skladištima
  • i raznim drugim postrojenjima

U slučaju da vaši zaposlenici ne poštuju propise, bit će i oni i vi kažnjeni, što je svakako bolje izbjeći. Osim toga, radna odjeća je bitna i iz razloga za zaštitu i osobnu sigurnost. U radnu odjeću spadaju:

  • radne cipele
  • radne hlače
  • rukavice

Radne cipele

Iako su radne cipele zapravo radna odjeća, one su glavna zaštita za vaša stopala koja su najpodložnija ozljedama. Glavna njihova karakteristika je što imaju zaštitnu kapicu, koja će spriječiti mogućnost za gnječenjem stopala u slučaju da neki teret padne na njih. Prilikom odabira uvijek nastojte odabrati što lakše cipele i provjerite njihovu sigurnost.

Radne cipele
Radne cipele Defence

Radne hlače

Ljeto je i visoke su temperature, no u određenim postrojenjima duge radne hlače su obavezne. One se danas izrađuju od prozračnih materijala, te nećete imati problema oko toga da će vam biti pretoplo. One će vas zaštititi od mogući ozljeda nogu.

Radne rukavice

Ruke su u mnogim djelatnostima veoma podložne oštećenjima i ozljedama, a za njihovu zaštitu će vam pomoći radne rukavice. Iako rad s rukavicama zna biti nešto teži nego bez, zbog manjeg osjeta i većeg obujma prstiju, veoma je bitno da ih zaštitite. Ruke se mogu oštetiti zbog raznih stvari s kojima su u dodiru ili pak ozlijediti u slučaju nekih poslova.

Radna odjeća s logom firme

Ako ste u potrazi za kupnjom, najbolji odabir je radna odjeća s logom. Prilagodite boju radne odjeće vašoj firmi i uz to jasno istaknite vizualni identitet s logom. Tako će vaši zaposlenici djelovati profesionalno i lako će se razlikovati od drugih posjetitelja. Odjeća za rad dostupna je u web trgovini Habeco, po odličnim cijenama i s mogućnošću personaliziranja.

Jednostavno posjetite njihovu web trgovinu, odaberite sve artikle koji su vam potrebni i izvršite narudžbu. U svega nekoliko klikova naručit ćete sve potrebno i bit će vam poslano na kućnu adresu.

Iz iste kategorije: